Umístěte misku toho do lednice blízko zeleniny. Proto je to tak užitečné pro každého

Přihlaste se k odběru Viber
Přihlaste se k odběru telegramu

Zelenina v lednici se nejčastěji skladuje ve speciální zásuvce, ale ne každý ví, že existuje trik, jak prodloužit její čerstvost. Stačí použít jeden produkt a trvanlivost zeleniny se zvýší.

Často nakupujeme potraviny pro budoucí použití, abychom nemuseli čas od času odbíhat do obchodu, ale v případě zeleniny nemusí být naše předvídavost dobrý nápad. Přestože je skladujeme v lednici, je třeba pamatovat na to, že i při nižší teplotě se mohou zkazit. Jak tomu zabránit?

Stačí dát misku se solí do zásuvky na zeleninu. Nápad se může zdát zvláštní, ale opravdu funguje. Sůl je výborný absorbent absorbuje přebytečnou vlhkost z lednice, díky čemuž se zelenina tak rychle nekazí a zůstává déle čerstvá, píše Gazeta.pl.

Jak se zbavit nepříjemného zápachu v lednici?

Mimochodem, když se zelenina v lednici začne kazit, začne z ní vycházet nepříjemný zápach. Jak tomu zabránit? Nejprve důkladně vyčistěte ledničku a zásuvku a poté si vyrobte domácí pohlcovač pachů.

Do misky dejte tři polévkové lžíce kávy a přidejte lžičku skořice. Ingredience smíchejte a misku položte na polici. Během několika hodin si všimnete rozdílu.

Káva pohltí nepříjemný zápach a skořice dodá voňavou, kořenitou vůni. Směs by se měla měnit alespoň jednou za 3 týdny.

Dříve Telegraph zveřejnil několik dalších způsobů, jak se zbavit nepříjemných pachů v lednici téměř zdarma.

Jak se vám líbí novinky?


Přihlaste se k odběru Zpráv Google
Přihlaste se k odběru Viber
Přihlaste se k odběru telegramu

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Kishkal Česká republika