Ilustrační foto
Odborníci na výživu doporučují zařadit do svého jídelníčku bramborovou kaši, abyste se vyhnuli kocovině, píše TSN.
Lékaři varují, že pití alkoholu nalačno může vést k onemocněním trávicího traktu a nepříjemným příznakům kocoviny.
Jídlo snižuje rychlost pronikání alkoholu do krve člověka.
Pokud během hostiny zkonzumujete pár lžic bramborové kaše s máslem, bude podle odborníků pravděpodobnost kocoviny extrémně nízká.
Kromě toho lékaři vyvracejí mýtus, že „snížení stupně“ zhoršuje následky kocoviny. Zároveň doporučují nejprve vypít sklenici vody před pitím alkoholu, pak bude množství vypitého alkoholu menší, a tedy i menší pravděpodobnost, že budete mít kocovinu.
Všimli jste si chyby? Vyberte jej a stiskněte Ctrl+Enter