Fotografie ze sociálních sítí
Často, když mluvíme o čajových sáčcích, spojujeme je výhradně s nápojem. Zkušení kuchaři však doporučují používat je při vaření obilovin, píše glavred.info.
Tento neobvyklý krok dodá vašim přílohám jedinečnou chuť a vůni.
Proč při vaření cereálií přidáváte čajový sáček?
Tato technika je ideální pro rýži, bulgur, pohanku a ovesné vločky. K ovesným vločkám lze zvolit čaj s různými přísadami, k jiným druhům obilovin se doporučuje použít klasický černý nebo zelený čajový lístek. Do pánve vložte několik čajových sáčků spolu s cereáliemi.
Proces vaření je jako obvykle, ale čajové sáčky dodávají pokrmům něco zvláštního. Vůně čaje proniká do struktury obiloviny a vytváří zajímavý a neobvyklý chuťový buket.
Před přidáním čajových sáčků do hrnce nezapomeňte odstranit štítky.
Takže, pokud jste připraveni experimentovat s vařením, nezapomeňte na tento úžasný trik. Čajové sáčky budou vaší tajnou přísadou.
Všimli jste si chyby? Vyberte jej a stiskněte Ctrl+Enter