Zkušení kuchaři při vaření obilovin přidávají čajový sáček

Fotografie ze sociálních sítí

Často, když mluvíme o čajových sáčcích, spojujeme je výhradně s nápojem. Zkušení kuchaři však doporučují používat je při vaření obilovin, píše glavred.info.

Tento neobvyklý krok dodá vašim přílohám jedinečnou chuť a vůni.

Proč při vaření cereálií přidáváte čajový sáček?

Tato technika je ideální pro rýži, bulgur, pohanku a ovesné vločky. K ovesným vločkám lze zvolit čaj s různými přísadami, k jiným druhům obilovin se doporučuje použít klasický černý nebo zelený čajový lístek. Do pánve vložte několik čajových sáčků spolu s cereáliemi.

Proces vaření je jako obvykle, ale čajové sáčky dodávají pokrmům něco zvláštního. Vůně čaje proniká do struktury obiloviny a vytváří zajímavý a neobvyklý chuťový buket.

Před přidáním čajových sáčků do hrnce nezapomeňte odstranit štítky.

Takže, pokud jste připraveni experimentovat s vařením, nezapomeňte na tento úžasný trik. Čajové sáčky budou vaší tajnou přísadou.

Všimli jste si chyby? Vyberte jej a stiskněte Ctrl+Enter

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Kishkal Česká republika